EL JOC QUE ESTIMA VALÈNCIA

Coneixes el “Joc de València”?

 

València, els seus monuments més representatius i els seus comerços més emblemàtics. Quantes vegades ens satisfem de la nostra ciutat davant visitants i familiars.

 

Enguany tens l’oportunitat de regalar el “Joc de València” per continuar mostrant en un joc de taula tota eixa riquesa monumental i comercial històrica de la ciutat de València.

 

Àlvaro Moliner és un dels comerços més antics i caracterítics de la capital valenciana, dedicat a la venda de teixits i indumentària tradicional des de fa més de 80 anys, ha volgut també estar present al “Joc de València”.

 

A meitat camí entre el Monopoly (aquell joc tan conegut de tantes infàncies on compràvem i veniem edificis i carrers) i el popularíssim joc de l’Oca, el “Joc de València” consisteix en arribar a una determinada destinació de la ciutat, superant per a eixa finalitat variades i emocionants proves.

 

En definitiva, una manera de donar a conéixer en un sol regal el patrimoni artístic i comercial de la ciutat de València, recuperant a l’hora els valors que atorga un joc de taula com la reunió i comunicació directa entre familiars, amics o coneguts.

 

Un regal que podràs trobar a les tendes d’Àlvaro Moliner (espais de El Corte Inglés de Colón i Avinguda França), Espai Ripalda i també en venda online, www.alvaromoliner.com

 

El “Joc de València” ha estat editat per Enric Cervera i a ha sigut també recolzat per l’Ajuntament de València.

 

 

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña